VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Naša politika varstva zasebnosti opredeljuje, kako zakajalternativa.si uporablja in varuje vse informacije, ki jih posredujete zakajalternativa.si, ko uporabljate to spletno stran. Zakajalternativa.si zagotavlja, da je vaša zasebnost zaščitena. V primeru, da od vas zahetvamo določene podatke, s katerimi vas lahko prepoznamo, ko uporabljate to spletno strani, potem ste lahko prepričani, da bomo te podatke uporabljali samo v skladu s to izjavo o zasebnosti. Zakajalternativa.si lahko to politiko, v primeru posodabljanja te strani, spremeni. Prosimo vas, da vsake toliko časa preverite našo politiko varovanja zasebnosti in se s tem prepričate, ali se strinjate tudi s spremembami.

Katere informacije zbiramo

• ime in priimek

• kontaktne informacije, vključno z e-poštnim naslovom

• demografski podatki, kot so poštna številka, želje in interese

• druge pomembne informacije o raziskavah s strankami in / ali ponudbe

Za izčrpen seznam piškotkov, ki jih zbiramo glej:TUKAJ

Kaj počnemo z informacijami, ki jih zbiramo

Potrebujemo te podatke, da bi lažje razumeli vaše potrebe in tako lahko zagotovili boljšo storitev, in predvsem zaradi naslednjih razlogov:

• vodenje internih evidenc

• lahko uporabimo podatke, da izboljšamo našo ponudbo ali storitve

• občasno lahko po e-pošti pošiljamo promocijsko gradivo, informacije o novih izdelkih, posebne ponudbe ali druge informacije, za katere smatramo, da vas bodo zanimale. Gradivo vam pošiljamo na e-poštni naslov, ki ste ga navedli.

• vaše podatke lahko občasno uporabimo tudi za namene tržnih raziskav. Kontaktiramo vas lahko po e-pošti, telefonu, faksu ali pošti. Podatke lahko uporabimo tudi za optimizacijo in prilagoditve spletne strani, glede na vaše interese.

Varnost

Zavezani smo k zagotavljanju, da so vaši podatki varni. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do podatkov ali njihovo razkritje, smo vzpostavili ustrezne fizične in elektronske postopke za varovanje in zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo na spletu.

Kako uporabimo piškotke

Piškotek je majhna datoteka, ki prosi za dovoljenje, da se namesti na vašem trdem disku računalnika. Ko dobi dovoljenje, se datoteka doda in piškotek pomaga analizirati spletni promet ali vam da vedeti, ko obiščete določeno spletno stran. Piškotki omogočajo spletnim aplikacijam da se odzovejo na vas kot posameznika. Spletne aplikacije tako lahko izvedejo svoje operacije glede na vaše potrebe, glede na to, kaj vam je všeč in česar ne marate, in sicer tako, da zbirajo in si zapomnijo informacije o vaših željah in preferencah.

Piškotke uporabljamo za identifikacijo, katere spletne strani so bile obiskane. To nam pomaga analizirati podatke o obisku spletne strani in izboljša našo spletno strani, da jo lahko prikrojimo glede na potrebe strank. Te podatke uporabljamo le za statistične in analitične potrebe in ti podatki se nato odstranijo iz sistema.

Na splošno, piškotki nam pomagajo zagotavljati boljšo spletno stran, saj nam omogočajo, da spremljamo, katere strani se vam zdijo uporabne in katere ne. Piškotek nam nikakor ne omogoča dostopa do vašega računalnika ali kakršne koli informacije o vas, razen podatkov, ki ste se jih odločili deliti z nami. Imate na izbiro, da sprejmete ali odklonite piškotke. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar lahko običajno spremenite nastavitve svojega brskalnika, da bo zavrnil piškotke, če to želite. To vam lahko prepreči, da v celoti izkoristite spletne strani.

Povezave do drugih spletnih strani

Naša spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani. Prosimo upoštevajte, da mi, ko preko teh povezav zapustite našo spletno stran, nimamo več nadzora nad temi drugimi spletnimi stranmi. Zato ne moremo biti odgovorni za varstvo in varnost vseh podatkov, ki jih posredujete, medtem ko obiskujete takšne spletne strani in takšne spletne strani niso pokrite s to izjavo o zasebnosti. Prosimo bodite previdni in si oglejte izjavo o varovanju zasebnosti, ki velja za te spletne strani.

Nadzor nad vašimi osebnimi podatki

Lahko se odločite in omejite zbiranje ali uporabo vaših osebnih podatkov na naslednje načine:

• kadar koli vas prosijo, da izpolnite obrazec na spletni strani, kliknite polje, da ne želite, da se vaši podatki od kogar koli uporabljajo v namene neposrednega trženja

• če ste že dovolili, da se vaši podatki uporabljajo v namen neposrednega trženja, lahko vsak čas svojo odločitev spremenite tako, da nam pišete na info@zakajalternativa.si ali na Zakaj Alternativa, d.o.o.

Tomšičeva ulica 18, 9000 Murska Sobota

Obvezujemo se, da ne bomo prodali ali kakor koli drugače posredovali vaših osebnih podatkov tretjim osebam, razen, če imamo vaše izrecno dovoljenje, ali pa tako zahteva zakon. Lahko uporabimo vaše osebne podatke za pošiljanje promocijskih informacij tretjih oseb, za katere smatramo, da vas bodo zanimale, le, če nam to izrecno dovolite.
Če menite, da so vaši osebni podatki, ki jih hranimo nepravilni ali nepopolni, nam nemudoma, ali takoj ko je mogoče,pišite na info@zakajalternativa.si ali na na Zakaj Alternativa, d.o.o.Tomšičeva ulica 18, 9000 Murska Sobota.Nemudoma bomo popravili podatke, za katere bomo ugotovili, da so napačni.

IZJAVA GLEDE PREHRANSKIH IN ZDRAVSTVENIH TRDITEV PRI OPISIH IZDELKOV

Vse informacije na straneh spletne trgovine zakajalternativa.si, so zgolj informativnega značaja in nikakor niso namenjene, kot nadomestilo za nasvete lečečega zdravnika ali drugega zdravstvenega osebja, prav tako ne morejo biti nadomestilo za ustrezno zdravstveno pomoč, saj niso priznana s strani zdravstvenih avtoritet.

Izdelki in trditve o posameznih izdelkih na tej spletni trgovini, niso bili ocenjeni s strani državnih inštitucij in niso namenjeni za zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Tekstovni opisi posameznega izdelka so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA).

V primeru, da jemljete še kakšna zdravila, se pred kombiniranjem le teh s sibirskimi olji posvetujete s svojim zdravnikom.